Sök årets stipendium för en Executive MBA 2021 på Handelshögskolan i Stockholm

Dagens industri, Handelshögskolan i Stockholm och utbildning.se ger dig en unik chans att höja din kompetens och skapa ett ovärderligt nätverk. Ta chansen att få en betald plats på SSE MBA Executive Format på Handelshögskolan i Stockholm, värd 495 000 kr.

Oavsett om du har siktet inställt på att tillhöra framtidens ledare eller vill bredda dina redan existerande kunskaper så är en Executive MBA från Handelshögskolan i Stockholm enormt meriterande. SSE MBA Executive Format ger dig en möjlighet att öka dina kunskaper och färdigheter vad gäller att leda och utveckla företag och organisationer. Missa inte möjligheten att få ditt livs utmaning finansierad.

Ansökan
För att söka eller nominera någon till årets MBA-stipendium fyller du i formuläret nedan och skickar in det senast den 22 juni 2020. De som går vidare i urvalsprocessen, max femton personer, skickar därefter in en komplett ansökan till SSE MBA Executive Format. Av dessa väljs fem finalister som kallas till test och intervju.

Vänligen fyll i alla uppgifter

Jag godkänner villkoren och samtycker till däri beskriven personuppgifts-behandling inom Bonnierkoncernen.


Mål

Målet med utbildningen är att ge så god kunskap som möjligt i att leda och utveckla organisationer och företag.

Om programmet

SSE MBA Executive Format är ett av Handelshögskolans examensprogram med cirka 50 studenter från olika länder. Under programmets gång jobbar du genomgående i olika lärprojekt som ger direkt effekt i din organisation. Utbildningen startar den 25 januari 2021 och genomförs på deltid under 18 månader, parallellt med ordinarie arbete. Under utbildningen genomförs vissa moduler utomlands.

Behörighet

För att bli stipendiat krävs en akademisk examen motsvarande 180 högskolepoäng, minst fem års relevant arbetslivserfarenhet, mycket goda kunskaper i engelska och att arbetsgivaren stödjer deltagandet i utbildningen. Observera att kostnader för test, resor, kost och logi tillkommer. Har du sökt stipendiet tidigare år men inte fått det är du givetvis välkommen att ansöka igen.

Jury:

Stipendiaten utses av en jury bestående av representanter från Dagens industri, utbildning.se och Handelshögskolan i Stockholm.