Läs en Executive MBA på Handelshögskolan i Stockholm

Dagens industri, utbildning.se och Handelshögskolan i Stockholm ger dig en unik chans att höja din kompetens och skapa ett ovärderligt nätverk.
Som DI läsare kan du nominera dig själv eller en vän till ett MBA-stipendium på Handelshögskolan i Stockholm värt 495 000 kr.


Oavsett om du har siktet inställt på att tillhöra framtidens ledare eller vill bredda dina redan existerande kunskaper så är en Executive MBA från Handelshögskolan i Stockholm enormt meriterande. SSE MBA Executive Format ger dig en möjlighet att öka dina kunskaper och färdigheter vad gäller att leda och utveckla företag och organisationer. Under programmets gång jobbar du genomgående i olika lärprojekt som ger direkt effekt i din organisation.

Utbildningen startar den 6 december 2021 och genomförs på deltid under 18 månader, parallellt med ordinarie arbete. Under utbildningen genomförs vissa moduler utomlands. För att bli stipendiat krävs en akademisk examen motsvarande 180 högskolepoäng, minst fem års relevant arbetslivserfarenhet, mycket goda kunskaper i engelska och att arbetsgivaren stödjer deltagandet i utbildningen. Observera att kostnader för test, resor, kost och logi tillkommer. Har du sökt stipendiet tidigare år men inte fått det är du givetvis välkommen att ansöka igen. Missa inte möjligheten att få ditt livs utmaning finansierad.

Ansökan
För att söka eller nominera någon till årets MBA-stipendium fyller du i formuläret nedan och skickar in det senast den 18 juni 2021. De som går vidare i urvalsprocessen, max femton personer, skickar därefter in en komplett ansökan till SSE MBA Executive Format. Av dessa väljs fem finalister som kallas till test och intervju. Stipendiaten utses av en jury bestående av representanter från Dagens industri, utbildning.se och Handelshögskolan i Stockholm.

Vänligen fyll i alla uppgifter

Jag godkänner villkoren och samtycker till däri beskriven personuppgifts-behandling inom Bonnierkoncernen.


Mål

Målet med utbildningen är att ge så god kunskap som möjligt i att leda och utveckla organisationer och företag.

Om programmet

SSE MBA Executive Format är ett av Handelshögskolans examensprogram med cirka 50 studenter från olika länder. Under programmets gång jobbar du genomgående i olika lärprojekt som ger direkt effekt i din organisation. Utbildningen startar 6 december 2021 och genomförs på deltid under 18 månader, parallellt med ordinarie arbete. Under utbildningen genomförs vissa moduler utomlands.

Behörighet

För att bli stipendiat krävs en akademisk examen motsvarande 180 högskolepoäng, minst fem års relevant arbetslivserfarenhet, mycket goda kunskaper i engelska och att arbetsgivaren stödjer deltagandet i utbildningen. Observera att kostnader för test, resor, kost och logi tillkommer. Har du sökt stipendiet tidigare år men inte fått det är du givetvis välkommen att ansöka igen.

Jury:

Stipendiaten utses av en jury bestående av representanter från Dagens industri, utbildning.se och Handelshögskolan i Stockholm.