Missa ingen relevant information

Vi har delat upp våra olika Event i intresseområden. Nedan kan du klicka i de områden som du är särskilt intresserad av.

(Vänligen notera att du på denna sida kan välja vilka ämnen som du är särskilt intresserad av. Du kan dock fortfarande komma att få erbjudanden och information om ämnen i andra kategorier. Om du vill avregistrera dig från några eller alla våra utskick, vänligen klicka på länken längst ner på sidan)

Dagens industris konferenser som lyfter de viktigaste samhällsfrågorna. Konferenser som ger statusuppdatering och insikter om framtiden vad gäller utvecklingen inom det aktuella området, teknikutveckling och i det politiska ramverket.

Dagens industris konferenser som är riktade mot bank, fond och finans. Konferenser som delar Best Practice och ger statusuppdatering och insikter om framtiden vad gäller utvecklingen i den finansiella sektorn, nya affärsmodeller, teknikutveckling och i det politiska ramverket.

Bibolagen har gått från att sälja bilar till att sälja tjänster och service som tar männsikor och varor från plats A till plats B.

Hur förändras ägandet? Hur skapar vi en effektiva mobila tjänster i en hållbar värld? Vad är alternativet till att äga en bil? Hur utformer vi samhäller och våra städer utifrån de ny behoven?

Konferenser som delar praktiska erfarenheter och ger uppdateringar om utvecklingen inom det aktuella området, till exempel internationellt och ny teknik men som också lyfter diskussionen om rollen; ansvar, utveckling och relationen till ledning och andra avdelningar.

En bred palett av konferenser som framförallt riktar sig till marknads- och kommunikationsfunktionen på företagen/organisationerna.

Konferenser som har fokus både på yrket och/eller mediekanalerna.

Årliga konferenser som både ger en statusuppdatering och insikter om framtiden vad gäller branschens utveckling, affärsmodeller och tekniska lösningar.

Digitala Affärsmodeller, cybersäkerhet och framtidens it-infrastruktur. Dagens industris konferenser ger dig senaste nytt direkt från bolagen i framkant.

Konferenser som ger uppdateringar om utvecklingen inom ekonomi- och teknikområdet men som också lyfter diskussionen om rollen; ansvar, utveckling och relationen till ledning och andra avdelningar.

En serie konferenser och event som både ger en statusuppdatering och insikter om framtiden vad gäller energisystemets utveckling, affärsmodeller, tech och det politiska ramverket.

Vi skapar och genomför konferenser och event utifrån dina önskemål. Genom våra event når du nya målgrupper, kunder och beslutsfattare. Ett starkt varumärke, räckvidd och ett nätverk av exklusiva föreläsare är vi ditt förstaval!

Dagens industris konferenser som är riktade mot försäkringsbranschen. Konferenser som både ger en statusuppdatering och insikter om framtiden vad gäller utvecklingen i den branschen, nya affärsmodeller, teknikutveckling och i det politiska ramverket.

Di stödjer och hyllar tillväxtbolag genom att varje år ge oss ut på en turne. Med nedslag över hela landet där presenterar vi spännande intervjuer och delar ut priser till de snabbast växande bolagen. I över 20 år har vi hyllat hjältarna i svenskt näringsliv.

Flera årliga konferenser som samlar beslutsfattarna inom svensk industri för fördjupning inom digital utveckling, svensk konkurrenskraft, nya affärsmöjligheter och hållbarhet.

Dagens industri gör under 2020 en nysatsning under namnet Di Jämställt Näringsliv.

I tidningen, på konferenser och under seminarier sätter vi fokus på hur näringslivet arbetar med jämställdighet och företagens förmåga att utnytta alla medarbetares kraft.

Årliga konferenser som fokuserar på den digitala och tekniska utvecklingen inom vården, de nya aktörerna samt det politiska landskapet.

En turné runt om i Sverige i jakten på nästa techsuccé. En mötesplats för bla. startupföretag, investerare och inkubatorer.

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.
Dagens industri är en del av Bonnier News.